Arkitekt Varde

Profil

Arkitektkontoret torben VIND aps er en dynamisk virksomhed, som har stærke faglige kompetencer og erfaring indenfor byggeledelse, projektstyring og fagtilsyn. Virksomheden er ejet af bygningskonstruktør Torben Vind, som til daglig underviser på VIA Aarhus, Horsens og Holstebro, hvor han underviser studerende i arkitektur, koordinering og ledelse. Her er der dagligt fokus på formidling af viden, erfaringer og undersøgelser af nye trends og metoder.

Arkitektkontoret torben VIND aps planlægger, projekterer, styrer og fordeler arbejdet i både store og små byggeprocesser. Med flere års erfaring fra både ind- og udland, kan vi med høj faglighed være med under hele byggeprocessen – lige fra ideerne bliver forvandlet til streger på papiret, til den færdige bygning står klar. Vi varetager kun én opgave ad gangen, hvilket giver dit projekt vores fulde opmærksomhed, og der er grobund for et tæt samarbejde og dialog.

At være med til at forme fremtidens boliger og rammerne om menneskers dagligdag kræver indlevelse, ydmyghed og vilje til at skabe de allerbedste løsninger.

Hos arkitektkontoret torben VIND aps skaber vi boligløsninger ud fra en forståelse for de mennesker, der skal bo i husene, for byen og for den omkringliggende natur.

Hos arkitektkontoret torben VIND aps har vi en særlig passion for træbyggeri. Det æstetiske, solide og organiske materiale er fantastisk at arbejde med. Det kan skabe kontrastfulde virkninger i samspil med de øvrige materialer i byggeriet.
Desuden har træbaseret byggeri et bedre CO2-regnskab end de fleste andre byggerier og belaster derfor klimaet mindre. Vi tilpasser de bæredygtige tiltag til det enkelte projekt, så resultatet bliver både æstetisk smukt, brugervenligt og økonomisk rentabelt.

Vi søger hele tiden ny inspiration og viden om trends, stilarter og materialer samt løsningsmuligheder.

Vi arbejder bredt indenfor faget, har mange ressourcer i spil og kan magte både små og store opgaver indenfor erhvervsbyggeri, boligbyggeri og design. Vi arbejder med alt fra omgivelser, lys og materialer til det tekniske samt de ledelsesmæssige aspekter.
Vi lever op til vores kunders forventninger om høj kvalitet, fleksibilitet, god energi og ikke mindst, at levering sker til aftalt tid.

Kontakt arkitektkontoret torben VIND aps på tlf. 21 83 04 02 eller på følgende mail: mail@torbenvind.dk. for råd og vejledning og gå på opdagelse og find inspiration i vores cases her på vores nye hjemmeside.

Jeg kan både hjælpe hele vejen igennem jeres projekt, eller stå klar som rådgiver.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.